Betalen

iDeal

iDeal is gegarandeerd de snelste afhandeling van uw bestelling en heeft u de producten ook het snelst in huis. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

 

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis! (Op werkdagen, ook zaterdaglevering).

PayPal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis. Wel wordt er een kleine vergoeding gerekend voor een betaling via PayPal, aangezien PayPal zelf kosten rekent voor het gebruik van hun provider.

SEPA

De Single Euro Payments Area (SEPA) is een initiatief van de Europese Unie om het betalingsverkeer binnen de Eurozone te harmoniseren.


De Single Euro Payments Area (SEPA) is een initiatief van de Europese Unie om het betalingsverkeer binnen de Eurozone te harmoniseren. Het doel van SEPA is alle eurobetalingen in Europa net zo eenvoudig en goedkoop te maken als binnenlandse betalingen, door één Europese betaalmarkt te creëren.


Om dit doel te bereiken, heeft de European Payments Council (EPC) drie SEPA systemen gecreëerd. Elk systeem heeft zijn eigen interbancaire regels, gebruiken en richtlijnen:


SEPA Incasso (SEPA Direct Debit)

SEPA Overschrijving (SEPA Credit Transfer)

SEPA Cards Framework (SCF)