Over ons

De Pedisil Gel Collectie biedt de oplossing voor talloze voetaandoeningen en heeft de meest uitgebreide voet hulpstukken collectie in Nederland. De producten zijn zeer geschikt voor zowel jong als oud. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe effectiever het resultaat zal zijn.

 

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over medische kennis, voetkundige adviezen, schoenkennis en nog veel meer.

 

Onze producten zijn CE-gecertificeerd conform het MDR reglement.

Visie

De Pedisil Gel Collectie is ontstaan uit onze zoektocht naar verlichting van voetklachten aan onze cliënten. Tachtig procent van de pedicure bezoekers ervaart ongemak, pijn of irritatie ergens aan de voeten. Soms gaat het om een tijdelijke aandoening die gemakkelijk te herstellen is, maar soms gaat het over de invloeden van een ziektebeeld zoals Diabetes Mellitus, Reumatische aandoeningen, Artritis of anders. Klachten aan de voeten zoals Hallux Valgus, Bunion of Bunionette, klauw- en hamertenen, (weke) likdoorns, pathologisch eelt, wratten, hielspoor, wintervoeten of tenen, zijn maar een greep uit de mogelijkheden.

 

De Pedisil Gel Collectie is een levenskwaliteitsverbeteraar. Want, niet meer normaal functioneren wegens een martelende likdoorn, geen wandeling meer kunnen maken wegens een klacht die heel eenvoudig te verhelpen is, is het lijden niet waard. Niet meer kunnen fietsen wegens een doorgezakte voorvoet waarop pathologisch eelt en likdoorns zich nestelen kan zo worden geholpen. Want, Pedisil Gel producten pakken de veroorzaker van het probleem aan.

Kennis

De pedicure is de meest gekwalificeerde en getrainde professional op gebied van instrumentale behandelingen. Daarnaast heeft de pedicure veel kennis en ervaring op gebied van de voeten. Ze is in staat om het verloop van een ziekte zoals Diabetes Mellitus, Reuma, Artritis, enz. in kaart te brengen en de nodige middelen in te zetten voor verlichting van klachten.

 

De Pedisil Gel Collectie implementatie zie ik graag lopen via de vakkundige handen van de pedicure. Kennis en ervaring zijn doorslaggevend. Sommige klachten van de voeten zul je met een Pedisil Gel product niet wegnemen, maar wel verlichten.

 

We proberen altijd iemands leven draaglijker te maken. Andere klachten kunnen in zijn geheel verdwijnen, want Pedisil Gel Producten zijn effectief en doeltreffend voor de periode dat ze nodig zijn.

 

De Pedisil Gel producten zijn gemaakt van hoogwaardige Silica Gel, zijn corrigerend, beschermend, schokdempend, luchtdoorlatend, hypo-alergeen en antibacterieel.